Cap11: Infernul ajunge acasa

– Bella POV –

M-am dedicat in totalitatea gatitului, m-am grabit sa gasesc toate ingredientele de care am nevoie pentru a face de mancare in mai putin de treizeci de minute. Edward si Alice stateau in picioare si se uitau la mine. Nu am putut sa le cer sa plece ….Sa ii am cu mine, desi par niste statui din marmura, este o usurare. Carnea se prajeste repede  pe gratar, am dat focul mai incet si m-am dus in fata lor.

-Nu. – A spus Edward ferm, am clipit si am ezitat cateva clipe.

-Nu am spus nimic. – Am spus inocent, intorcandu-ma spre gratar pentru a intoarce carnea pe cealalta parte.

-Stiu.  – As putea sa jur ca am auzit un raset in vocea sa, dar cand m-am intors am vazut caci chipul sau era in continuare sever. – Stiu ce vei spune.

-Acum imi poti citi mintea?

-Nu. – A spus, uitandu-se la mine cu acea expresie frustrata pe care o cunosc atat de mult. Frustrare deoarece sunt singura persoana a carei minte nu o poate citi si isi doreste foarte mult acest lucru. Un mic zambet a aparut pe buzele sale. – Dar cred ca pot sa te citesc.

-Bine. – Am suspinat invinsa. – Ce urma sa te intreb?

-Urma sa ne ceri sa plecam inainte de a sosi Mike. – A spus pur si simplu, de parca ar fi evident…poate ca era. In orice caz am incuviintat. Ochii lui s-au diminuat. – Raspunsul este “nu”.

-Va chema politia! – Am protestat cu voce tare. Ochii lui Edward s-au pierdut in tavan. Allie nu s-a trezit.

Binenteles nu ma tem ca Edward ar putea fi ranit de Mike. Sincer, ideea ca Mike ar putea sa il loveasca pe Edward este ridicola. Edward l-ar omori inainte de a-si da seama ca se afla in aceeasi camera cu el. Nu ma temeam de o lupta fizica….inca poate sa le creeze probleme Cullenilor; nu pot sa permit acest lucru…nu voi permite.

-Lasa-i sa vina. – A spus Edward. – Atunci Charlie va vedea ce ii face Mike fiicei sale.

Am tresarit in fata tonului sau; chipul sau a devenit suav instantaneu.

(play si citeste [;)] )
https://vindecandranilesale.files.wordpress.com/2010/01/all-the-right-moves-john-pelicano.pdf

-Imi pare rau, Bella! – A soptit imbratisandu-ma; ma tinea aproape de el si isi trecea mana prin parul lui. – Problema e ca urasc sa iti faca asta. Merita sa sufere…Merita ceva mai mult decat suferinta.

-Este tatal lui Allie. – Am murmurat la pieptul lui.

-Atunci vei ramane ? – Durerea din vocea lui ma distruge. – Vei ramane cu el pentru Allie ?

-Nu pot sa fac asta acum, Edward. – Vocea mea era suava, dar stiam ca ma aude. Alice nu spunea nimic…In camera era liniste, exceptand zgomotul facut de carnea care se prajea. – Nu mai pot sa stau cu el…Trebuie sa fiu puternica, dar nu te pot refuza. – Ii cautam privirea. – Edward, te iubesc! Daca ne vei accepta vom fi ale tale.

-Atunci sunteti ale mele. – A soptit, apropiindu-si buzele de ale mele. M-am ridicat pentru a-l saruta si pentru a ma bucura de pielea sa rece…Am tanjit ata de mult dupa aceasta senzatie.

-Atunci veti locui cu noi? – A intrebat Alise inainde de a ne desparti pentru a respira. Dansa in jurul nostru si un zambet enorm era schitat pe chipul sau. – Tu si Allie?

-El o va rani. – Am spus incuviintand usor. – Stiu ca o va face intr-o zi. Este bun cu ea doar pentru a ma rani, dar nu ma indoiesc nicio secunda ca este in stare sa o faca. Inainte nu aveam nicio scapare…acum am ceva mult mai bun decat acel lucru.

– Bella, cred ca ar trebui sa intorci carnea. – A spus Alice, uitandu-se preocupata la gratar. – Nu stiu multe despre mancare, dar asta miroase mai rau decat de obicei.

-Oh, nu! – Am fugit spre gratar si am intors repede carnea. – La dracu! S-a ars.

Ce am putut sa recuperez am pus pe o farfurie. Cele mai bune bucati vor fi pentru Mike. M-am indreptat spre dulap pentru a lua sarea, trebuie sa sarez  “cina”.

Trebuie sa plecati, Edward.

-Nici vorba. – Mi-a taiat-o. Aproape terminasem ce aveam sa ii spun.

-Edward, voi fi bine, te rog ! – Dupa ce am lasat mancarea pe masa, m-am intors pentru a-l privi. – Daca te va vedea aici lucrurile se vor inrautatii. Te rog !

-Bella, daca te raneste ? – A soptit Alice. Nu a trebuit sa o intreab, a vazut deja viitorul meu.

Va fi o noapte iesita din comun daca nu o va face. – Am incercat sa par linistita, dar nu am reusit decat sa devin nervoasa.

-Nu il vom lasa sa te raneasca…Am incheiat discutia. – A marait Edward.

-Edward, asculta. – M-am apropiat de el, sprijinindu-mi mainile in bratele sale. M-am uitat in ochii lui si l-am rugat sa ma inteleaga. – Voi veni cu tine. O voi lua pe Allie, ne vom lupta pentru custodie si voi fi a ta.  Pana atunci trebuie sa ai incredere in mine. Trebuie sa lasi ca lucrurile dintre mine si Mike sa fie ca intotdeauna…Nu pot sa permit ca aceste lucruri sa o afecteze pe Allie. Ar fi prea brusc daca totul se va intampla chiar acum.

Cand s-a uitat in ochii mei am vazut batalia de emotii de pe chipul sau. Oscila intre dorinta de a ramane, probabil intre dorinta de a-l omori pe Mike, si dorinta de a face ca lucrurile sa fie cat mai bune pentru Allie. Pana la urma mi-a luat chipul intre mainile sale, s-a inclinat si mi-a sarutat fruntea, iar mai tarziu mi-a sarutat buzele.

-In regula Bella.

-Serios?

-Serios . – Mi-a daruit zambetul meu preferat. – Dar vorbesc serios, nu te va mai rani niciodata, Bella.

-Este la colt, Edward. – A anuntat Alice.

-Te voi vedea in curand? – Am intrebat cu durere in voce.

-Mai repede decat crezi. – Mi-a zambit; cand si-a presionat buzele peste ale mele am inchis ochii si m-am lasat purtata  de val.

Cand am deschis ochii am vazut ca a plecat.

Am fugit pe scari, trenuie sa o trezesc pe Allie si sa ii explic ceva foarte important inainte de a vorbi cu Mike. Am intrat in camera sa si am ridicat-o din pat, punand-o intre bratele mele. Datorita miscarii rapide ochii ei s-au deschis brusc.

-Allie, mama are nevoie ca tu sa ii faci o favoare.

-Ce ? – A intrebat cascand. Am asezat-o pe pat si am ingenuncheat pentru a o privi in ochi. In momentul in care am fost sigura ca s-a trezit i-am spus:

-Am nevoie ca tu sa pastrezi un secret. – Cand a auzit tonul meu misterios a deschis ochii.

-Ce secret ?

– Nu ii poti spune tatalui tau despre Edward sau Alice. – Pe chipul ei a aparut o expresie de dezamagire. – Ei sunt prieteni vechi de-ai tatalui tau. Sunt aici pentru a-l surprinde. Nu vrei sa distrugi surpriza, nu-i asa ?

-Nu, mami.- A murmurat; stiu ca este deceptionata, dar va pastra secretul.

-Bine, sa mergem micuto! – M-am ridicat in picioare si am luat mana sa in a mea. – Cina este gata, iar tata a ajuns acasa.

-Tati! – A strigat cand am ajuns in coridor. Am auzit cum pasi ei au rasunat pe scari si cum s-a oprit la intrare.

Am coborat cu pasi lenti pe scari vazand cum Allie tragea de pantalonii lui Mike in incercarea de a-i atrage atentia. El isi tinea o mana pe cap, iar in cealalta tinea corespondenta. Citea incet fiecare scrisoare, ignorand-o pe Allie, dar cand m-a vazut a lasat corespondenta si a luat-o pe fiica mea in brate, invartind-o.

-Allie! Cum ti-a mers azi?

Allie a zambit fericita cand a primit atentia pe care o merita atat de mult.

-A fost fabulos, tati.

-Ai facut ceva special?

Allie s-a oprit privindu-ma rapid.

-Nu.

Mike a crezut-o.

A lasat-o pe podea si i-a lovit capul nepoliticos. Ea a zambit si a fugit spre masa; am urmat-o in liniste, calma. Mike nu m-ar rani niciodata in fata ei.

Am cinat in liniste. Allie a incercat de doua ori sa porneasca o conversatie, dar Mike tacea in continuare. Citeste ziarul la masa, asa cum o face in fiecare seara. Cand Allie a decis ca a mancat destul din carnea arsa a inceput sa se joace cu restul mancarii. Eu am stat, in continuare, la masa, cu farfuria plina si stomacul gol. Nu puteam sa manc; stiam ce va urma mai tarziu dupa ce o va lasa pe Allie in patul sau.

In toata aceasta anxietate am uitat. Toanta, toanta Bella!…Am uitat ca Mike ne-a vazut. Cum am putut sa uit un detaliu atat de important? Trebuia sa ii cer lui Edward sa ramana…trebuia sa il rog sa o faca…Acum nu pot decat sa imi imaginez ce imi va face Mike in aceasta seara.

Toate scenele ingrozitoare, toate ideile oribile alergau prin mintea mea in timp ce ma uitam prin fereastra de la dormitorul nostru. Cina s-a incheiat, Mike a dus-o pe Allie in patul sau ; asteptam ca durerea sa vina la mine. Nu va trece mult timp panca cand va deschide usa si va incepe sa ma loveasca. Poate ca va tipa putin de aceasta data, prelungind inevitabilul. O zi atat de minunata trebuie sa aiba ceva negativ…Mike este acel lucru negativ….Consecinta fericirii mele.

-Te-am vazut cu el. – A rasunat vocea lui Mike langa mine. M-am indepartat de fereastra pentru a ma apropia de cea mai apropiata usa. M-am minunat in fata abilitatii mele de a merge cu spatele fara a pica.

-Cu cine, Mike? Despre ce vorbesti? – Am spus inocent. Trebuie sa fac pe inocenta…doar asta pot sa fac acum…Mike s-a indreptat spre mine.

-Crezi ca nu stiu? – Vocea lui suna frenetic, aproape ca pot spune ca sunt niste latraturi. S-a apropiat si mai mult de mine si mi-a tipat in fata. – Esti o catea! O prostituata! Crezi ca nu te-am vazut cu el? Te voi invata!

-Mike, nu, te rog! – Am soptit, ridicandu-mi mainile pentru a ma apara. Lacrimile ieseau din ochii mei in timp Mike vorbea in continuu. Dupa ce m-am prabusit pe podea l-am privit speriata. De ce l-am lasat pe Edward sa plece? La ce m-am gandit?

-Ar trebui sa te arunc in strada! Sa te indepartez de Allie! – Volumul vocii sale creste cu fiecare cuvant pe care il rosteste. Niciodata nu a strigat asa. Ma speria. Cu siguranta asta semnifica ca bataia va fi la fel de puternica ca si tipetele sale. – Dar nu voi face asta. Te voi invata sa ma respecti! Tu esti a mea!

-Mike, o vei trezi pe Allie.

-Si? Las-o pe catelusa sa se trezeasca si sa vada cum plange tarfa de mama-sa. – S-a inclinat spre mine tipand in continuare. – Pe cine dracu crezi ca il intereseaza? Esti un gunoi! Nu esti nimic. Nu mi se pare ciudat ca te-a parasit, catea proasta! Cine te poate iubi?

– Taci din gura! – Vocea mea m-a surprins, iar ochii mei s-au deschis brusc…Ma privea cu furie in ochi.

Cand a ridicat pumnii, mi-am imbratisat corpul, pregatindu-ma pentru impactul iminent. Nu va fi o palma asa cum este in general, va fi dur si probabil in locul gresit va fi fatal. Mike este constient de fragilitatea corpului meu… Cand mana sa s-a indreptat spre mine am sufocat un strigat….imediat am auzit o lovitura, apoi nimic.

Pentru un moment m-am intrebat daca sunetul a provenit de la mine. Cand am deschis ochii l-am vazut pe Mike cum statea in picioare, in fata mea, cu bratul indreptat spre mine…se uita in gol…Nu se afla aici ; este inconstient. A stat asa cateva clipe, apoi s-a prabusit pe podea…Sta nemiscat, iar in spatele lui se afla Edward.

Edward se uita la Mike furios…Peste cateva clipe mi-am dat seama ca maraia si ca bufnea furios pe nari…cu exceptia acestui lucru in camera era liniste… Ochii mei s-au umplut de frica in timp ce asteptam ca Edward sa ma priveasca.

Pana la urma ochii lui s-au intalnit cu ai mei si zambetul meu preferat se juca pe buzele sale. Ochii sai erau, in continuare, negrii, furiosi.

-Ti-am spus ca nu te va mai rani niciodata.

Răspunsuri

  1. 😡 il iubesc pe ed :))

  2. splendid!!!

  3. edwaaaaardX:X:X:
    doamne il iubesc:x
    fix la timpX:X:

  4. omg…………….stiam k cv tb s se intample dar…………….asta e absolut minunat…. un fic grozav c merita citit(felicitari pt c fc:d:*)

    • Ma bucur ca iti place :*:*:*:*

      Ms :*:*:*

  5. ce bine ca Edward l-a pocnit pe Mike..in sfarsit Mike nu o va mai bate :)!astept nerabdatoare, ca de fiecare data, urmatorul capitol!pupici!:*:*:*>:D<

    • :>:>:>

      Ma bucur sa aud asta, cred ca urmatorul capitol va veni in aceasta seara 🙂

      Pupici :*:*:*

  6. OMG……….sper k mike nu e mort….ar trebui chinuit, maltratat pt ce ia facut bellei……oricum u faci o treaba minunata cu tradusul….daka n-as sti as zice k il scri chiar u……oricum…bafta la tradus si succes la scoala….pwp:*:*:*

    • Multumesc mult pt apreciere :*:*:*:*

      Mersi, mersi :*

      Succes si tie la scoala :*:*:*

  7. super….pacat k a fost atat de scurt…dar mai bine,abea ne tine in suspans…
    fantastic….
    sa ai o saptamana buna la scoala DD!!!!!

    • Ma bucur ca iti place :*:*:*

      Multumesc si eu iti doresc o saptamana cat mai buna :*:*:*

  8. ma bucur ca Edward a reusit sa o scape pe Bella de o adevarat bataie,desi de un lucru sunt sigura mike a devenit unul dintre peronajele pe care le urasc cel mai mult.In rest ce pot sa spun superb ca intodeauna DD:X

    • Cred ca persoanele care au inceput sa citeasca acest fanfic il urasc pe Mike, la fel ca tine si ca mine 🙂

      Ma bucur ca iti place fanficul :*:*:*

  9. imi place partea in care apare la timpul potrivit
    felicitari abia astept cap 12

    • Ma bucur ca iti place :*:*

      Mersi :*:*:*

      Cap 12 in curand 🙂

  10. dd, stii ca ador pur si simplu melodia asta? stai linistita, ca am recunoscuto, one republic , all the right moves, da cantata la pian. fanficul superb, imi stii parerea deja, tu esti super tare ca traduci asa de tare, iarasi stii si asa 😀
    si ed, e the best :X:X:X dar sincer, ma asteptam la asta… dar sincer tot am stat in suspans

    • ;));))

      …Nu stiam ca adori melodia asta, dar ma bucur ca „am nimerit-o”..am pus varianta piano si nu cea cu versuri pentru ca, dupa cum cred ca stii deja, nu se potrivesc versurile 🙂

      App one republic sunt printre favoritii mei…ador melodia „Apologize” :X:X:X

      Ma bucur ca iti place fanficul :*:*:*

      Multumesc pentru apreciere :*:*:*

  11. faorte frumos!Extraordinar!Melodia e One Republic nu?;;)

    • Ma bucur ca iti place :*:*:*

      Da, melodia e cantata de One Republic, se numeste All the right moves :)…e varianta piano 🙂

  12. il iubesc pe edward.. :X:X
    perfect ca de obicei….

    • >:D<

      Ma bucur ca iti place :*:*:*

  13. genial :X
    bv traducerea:X
    :*

    • Ma bucur ca iti place :*

      Mersi :*:*

  14. vai e incredibil:x felicitari pt traducere:*>:D:D<:*

    • Ma bucur ca iti place:*

      Mersi :*:*:*>:D<

  15. http://www.youtube.com/watch?v=fh2ihtLiMLM uite asculta melodia asta….sper sa iti placa si poate cine stie o vei folosi la vreunul din capitolele urmatoare(uite ink una…..http://www.youtube.com/watch?v=rlXQ05aBWIk)sunt preferatele mele….sper sa nu te superi pe mn….sunt doar niste sugesti….versurile se potrivesc enorm de mult….cel putin asa cred eu….sa imi spui parerea ta….oricum,ai grija de tn….

    • Klauss sunt foarte suparata pe tine…cum adica tu imi recomanzi mie ceva? Cum ai indraznit?Cum?

      Glumeam, evident 🙂

      Cum poti sa crezi ca ma voi supara pe tine pentru ca mi-ai recomandat niste melodii (care sunt superbe :X:X:X:X), crede-ma cand voi avea oportunitatea de a le folosi o voi face :*…Iti multumesc mult pentru sugestii :*…Astfel m-ai scapat de o ora in care sa caut o melodie :)…

      Multumesc inca o data :*:*:*

      Niciodata sa nu ezitati sa imi recomandati ceva, eu chiar va rog sa o faceti :*:*:*

      Si tu sa ai grija de tine :*:*:*:*

      P.S: Sper ca melodiile pe care le-am pus la fiecare capitol se potrivesc, sper ca va ajuta sa patrundeti in poveste mai bine si sper ca va plac :*:*:*

  16. yupi\:d/ in sfarsit si-a luata si mike…bv edward=d>super fic si super mel,one republic-all the right moves nu stiam ca e si in varianta de pian…eh acum am aflat;))

    • Hehe :>

      Ma bucur ca iti place atat fanficul cat si melodia :*:*:*:*

      P.S: Majoritatea melodiilor au o varianta pian/instrumental :)…Trebuie doar sa dai search pe youtube si o sa vezi :):*

  17. iara am aflat tarziu:((((
    ma apuc de citit:))

    • pana la urma ai aflat…asta e tot ce conteaza :*

  18. aaaaaaaaaah:X:X:X
    edward asta e minunat:X:X:X

  19. ce in urma am ramas =))

    stai linistita nu voi mai scrie un comentariu de un capitol, cel putin voi incerca sa nu o fac… 😀

    in primul rand vesnicul meu comentariu : ,,faci cele mai bune alegeri in materie de ficuri„ 😀
    in al doilea rand….. Edward are cazer curat la mn :))))) l-am iertat =)) cel putin pana la vitoare tampenie pe care era de gand sa o faca…… totusi pacat ca nu l-a lovit mai tare pe Mike……. daca ar fi for dupa mine i-as fi rupt fiecare os din corp….. l-as fi atacat cu smala shy i-as fi smuls unghiile….. asta knd era treaza, ca sa simta……. 😀 stiu ca asta a sunat destul de sadic =))
    Allie ramane personajul meu preferat…. de Mike insa trebuie sa ai grija sau nu va mai aparea in nici un capitol…… iti garantez……. va f legat intr-o camasa de forta pentru a-l metine intreg la terapie intensiva…… shy asta in cel mai fericit caz……. acum ca mi-am spus parerile sadice……. cntinui sa spun ca e un fik minunat shy ka de abia ajtept continuarea :X

    nu mai scriu mai mult deoarece nu sunt sigura ca ma voi mai putea opri 😀 succes la scris shy la sch :X:*

    • eh…acum ai recuperat ;))

      Iti multumesc pentru apreciere :*:*:*

      Cat despre ideile tale sadice…nu spun nimic…pentru ca daca voi incepe sa spun ce am de spus nu voi mai termina si voi dezvalui niste lucruri…si cum mie nu imi place sa dezvalui ce va urma…nu comentez nimic 😀

      Doar voi spune ca imi plac :)):))…dap…am devenit si eu sadica…dar merita, nu?

      Poate va primi ce ne dorim majoritatea sau poate nu 😐

      Niciodata sa nu te opresti din scris…ador comentariile lungi, luuuuuungi 😀

      Mersi, mersi :*

      Succes si tie :*

  20. apare in seara asta?

  21. aa,ok:D
    abeea astept:D
    cam in cat timp?

  22. snt cam obosita..sa stiu km kt mai dureaza:d

    • pe la 23…cam asa 🙂

  23. scuze sunt cam intarziata :))
    Si da edward a intervenit :X:X
    Mi-ar fi plaurt sa vad o bataie pe cinste :))
    pwpiki :*:*

  24. bine,bine…mai vin si eu p’aci…treaba e ca traduci foarte repede si cand mai intru si eu pe blogul tau,tu deja ai pus cateva capitole:-<:-<
    deci e superb capitolul…si imi pare bine ca Edward a venit la timp:X

    • Deci…nu e bine ca traduc repede…ce ai zice de un capitol pe saptamana 😛

      Glumeam 🙂

      Pai…nu imi place sa va tin in suspans…si capitolele nu sunt asa lungi si traduc repede, (si chiar daca ar fi fost lungi tot as fi pus un capitol pe zi,,,sau un cap la 2 zile)…Mai mult imi ea pana alerg o melodie care sa se potriveasca ;))

      P.S: Ma bucur ca iti place :*

  25. edwaaaaard doamne il iubesc fix la timp
    incredibil felicitari pt traducere
    popiceiiiiiiiiiiiii

  26. OMG! Cred ca am incremenit- jur ca mi s-a oprit inima cand a ridicat Mike pumnul! No joke! :-O Bravo, Edward, ai ajuns chiar la momentul potrivit 😀 Thank Christ ca o are pe Alice sa vada viitorul! :X Superb ficul 🙂 Felicitari!


Lasă un comentariu